Call us

KOUDE VOORGERECHTEN

 

ENTREES FROIDES

* Carpaccio van Rundvlees met Basilicum, notensla en Parmesan
16.00
* Carpaccio de Boeuf au Basilic , Rucola en Parmesan

*Gerookte Zalm 
16.00
* Saumon fumé
* Burrata , tomaat , rucola, olijfolie met basilicum en Balsamico parels
17.00
* Burrata, tomates, rucola, huile d'olive, perles de balsamico
* Parma  Ham met Meloen 
15.00
* Jambon de parme , melon
*Trio van Wildpastei
16.00
 * Trio de pâté de Gibier

Warme VOORGERECHTEN

                      

ENTREES chaudes

* Soep van de dag
5.00
* Potage du Jour
* Vissoep
15.00
* Bouillabaisse
* Kalfszwerik Kroketten
17.00
* Croquettes de ris de veau
* Garnaalkroketten
17.50
* Croquettes aux Crevettes
* Kaaskroketten
15.00
* Croquettes aux Fromages
* Scampi ’s op de Grill met Tartaar
16.00
* Scampi ’s Grillés au Tartare
* Gratin van coquilles , scampi en garnalen à l' armoricaine 
18.00
* Gratin de coquilles, scampi et crevettes à l' armoricaine
* 1/2 kreeft à la plancha met kruiidenboter  
20.00
* 1/2 Homard à la plancha et beurre aux fines herbes
*

*

Één rekening per tafel
 
un compte par table

Visgerechten

 

Poissons

* Tomaat ( 2) met Grijze Garnalen
30.00
* Tomates aux Crevettes
* In de Roomboter gebakken Slibtongen met Frietjes
25.00
* Solettes Meunière et Frites
* Zalmfilet ,fijne groenten , witte wijnsaus , puree
26.00
* Filet de Saumon, légumes, sauce aux vin blanc,  purée 
* Paling Gebakken
30.00
* Anguilles Meunière
* Paling in het Groen
32.00
* Anguilles au Vert
* Paling in de Room
32.00
* Anguilles à la Crème
* Scampi ’s op de Grill met Tartaar
24.00
* Scampi ’s Grillés et Tartare



* Vissoep
25.00
* Bouillabaisse
Één rekening per tafel
 
un compte par table

Vleesgerechten

 

Viandes

* Mixed Vleesbrochette
25.00
* Brochette de Viande mixed , Grillé
* Varkensribbetjes op de Grill
22.00
* Petits Côtes de Porc Garni
* Ossehaas
25.00
* Filet Pure
* Rib-Eye Black Angus , 100 % graan gekweekt
28.00
* Rib-Eye Black Angus , 100 % élevé aux grains
* Châteaubriand met Warme Groentenkrans ( per 2 personen )
     28.00 p.p




* Hertekalf sausje van zwarte Truffel , boschampignons , 
* Filet van Everzwijn, saus met roze peper, wintergarnituur , 


32.00
32.00


* Filet de Cerf sauce aux Truffe noir , agaric des jachères 
* Marcassin , sauce poivre rose , garniture d'hiver 

*  

 

Saus naar Keuze

 

Sauce aux Choix

* Béarnaise saus
3.00
* Sauce Béarnaise
* Champignon roomsaus
3.00
* Sauce Champignons Crème
* Maisonsaus
3.00
* Sauce Maison
* Peper roomsaus
3.00
* Sauce Poivre Crème
* Mayonaise, Ketchup of Tartaar
1.00
* Mayonnaise, Ketchup ou Tartare
Één rekening per tafel
 
un compte par table