Call us

KOUDE VOORGERECHTEN

 

ENTREES FROIDES

* Carpaccio van Rundvlees met Basilicum, notensla en Parmesan
* Iberico Ham Pata Negra
* Duo van Wildpastei 
*Gerookte Zalm 
17.00
20.00
17.00
17.00

* Carpaccio de Boeuf au Basilic , Rucola, Parmesan
* Iberico Ham Pata Negra
* Duo de Pâté de Gibier
* Saumon Fumé
*Burrata, tomaat, rucola, olijfolie met basilcum en Balsamico Parels  
* Vitello Tonnato  
17.00
17.00

* Burrata, Tomates, Rucola, Huile d'olive, Perles de Balsamico
* Vitello Tonnato 
*6 Zeeuwse Oesters 
19.00
* 6 Huîtres de Zélande
* 1/2 Kreeft Belle vue 
25.00
* 1/2 Homard Belle Vue


Warme VOORGERECHTEN

                      

ENTREES chaudes


* Vissoep
16.00
* Bouillabaisse

* Garnaalkroketten
19.00
* Croquettes de Crevettes
* Kaaskroketten
15.00
* Croquettes aux Fromages

* Scampi ’s op de Grill met Tartaar
17.00
* Scampi ’s Grillés au Tartare
* Scampi's met kruidenboter 
17.00
* Scampi's et beurre aux fines Herbes 

*  Duo van kaaskroket en Serono Ham
Parmesan, Rucola en Basilicum


* Ravioli met Zwarte Truffel, Beukzwam en Parmezan


17.00



17.00




* Duo de Croquettes aux Fromages et Jambon Serono,  Parmesan, rucola et Basilic


* Ravioli aux Truffes Noires, Champignons d'Hêtre, Parmesan 



Één rekening per tafel
 
un compte par table

Visgerechten

 

Poissons

* Tomaat ( 2) met Grijze Garnalen
32.00
* Tomates aux Crevettes
* In de Roomboter gebakken Slibtongen met Frietjes
* Pladijsfilet, saus met Bieslook, Puree
32.00
30.00
* Solettes Meunière et Frites
* Carrelet, Sauce au Ciboulette, Purée 
 
* Paling Gebakken
32.00
* Anguilles Meunière
* Paling in het Groen
34.00
* Anguilles au Vert
* Paling in de Room

34.00
* Anguilles à la Crème
* Scampi ’s op de Grill met Tartaar
27.00
* Scampi ’s Grillés et Tartare
* Scampi 's in kruidenboter
                    27.00                    * Scampi 's au Fines Herbes
                                           
* Vissoep

*  Kreeft Belle Vue




 

 
30.00

45.00




* Bouillabaisse

* Baby Homard Belle Vue

*
*


Één rekening per tafel
 
un compte par table

Vleesgerechten

 

Viandes

* Mixed Vleesbrochette
29.00
* Brochette de Viande mixed , Grillé

* Steak, Filet Mignon
29.00
* Steak, Filet Mignon
* Rib Eye natuur,  frieten
35.00
* Rib Eye , nature, Frites

* Châteaubriand met Warme Groentenkrans ( per 2 personen )
     33.00 p.p


*Châteaubriand,Bouquetière 

* Spaghetti Bolognese
  
* Licht gepekeld Varkens Cote à l'os, Blackwell saus en Frieten 
 
* Hazerug, Poivrade, Butternut, Groene Kool,
Peertje in Rode Wijn
 
* Fazant op Normandische Wijze geflambeerd met Calvados

* Hertekalf Filet, Saus met Zwarte Truffel,
Seizoensgarnituur, Amandelkroketten
17.00

28.00

35.00


30.00

34.00




* Spaghetti Bolonaise
 
* Cote à l'os de Porc écarlate, sauce Blackwell, 

* Râble de Lièvre, Butternut, Chou Vert, Poire au Vin Rouge
    Poivrade

*  Faisan Normand, Flambé au Calvados 

* Filet de Cerf, Sauce au Truffes Noires, Garniture d'Hiver
    Croquettes d'Amandes
 

Saus naar Keuze

 

Sauce aux Choix

* Béarnaise saus
3.00
* Sauce Béarnaise
* Champignon roomsaus
3.00
* Sauce Champignons Crème
* Maisonsaus
3.00
* Sauce Maison
* Peper roomsaus
3.00
* Sauce Poivre Crème
* Mayonaise, Ketchup of Tartaar
1.00
* Mayonnaise, Ketchup ou Tartare
Één rekening per tafel
 
un compte par table